sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

20 December 2013

felt fridge magnet


lama menyepi... timbul dengan produk baru... felt fridge magnet... sesuai untuk door gift kawin ke,b'day ke...sesapa yg suka kumpul fridge magnet tu boleh la try yg handmade plak kan..insyaAllah lain dari lain tak de jual kat kedai2... wat gift ke :) sila la pm sara di fb sararisa ghazali kalau berminat ye atau boleh je we chat or what's app 0129504644 

19 September 2013

keychain


anak dara sara request keychain untuk dijual pada kawan2nya.. alhamdulilah utk permulaan sara bagi 10pc semua licin so hari ni buat lagi 10pc... harap2 licin la jugak hehehe... seronok dia balik sekolah duk kira2 duit...sara masukkan dlam tabung asing..

03 September 2013

insyaAllah dalam masa terdekat ni sara akan upload beberapa pc shawl ilham sara sendiri... kualiti kain insyaAllah selesa,tak panas lembut dan beralun...antara ciri2 shawl yg u all suka kan..yg penting tak jarang...

20 August 2013

selamat hari raya all!!


selamat hari raya kepada semua pembaca,follower,customer sararisa-craft!!

24 June 2013

key chain with hand stitch embroidery

keychain saiz XL lagi... yg ni menggunakan material glossy pu (nampak cam candy tak ? hehe)
dlm pic ni tak de embroidery tp next nanti sara try buat atas pu ni...agak payah skit tp boleh cuba :)

yg ni mcm biasa guna felt ada embroidery yg simple... so sesapa nak wat kenduri ke bulan syawal nanti nak cari door gift boleh la email sara or sms or we chat or what app 0129405644

lupa nak bg tahu...ada dua jenis ye, nak yg jenis gemuk (ada fiber) or slim (tak de fiber)... kadang2 customer suka yg simple tak de fiber senang nak simpan dlm poket katanya hehehe... pape pun semua boleh dirunding :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: