sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

25 November 2014

Hijab pin 7.5cm

Sapa nak try hijab pin saiz panjang ni boke email sararisa_82@yahoo.com.my atau wasap 0129504644

22 November 2014

Hijab pin by sararisa

Assalam... Agak lama menyepi...kali ini muncul dgn handmade hijab pin... Bg yg ada ig boleh jenguk ke ig sara ye @saraghazali, sara juga menerima tempahan custome made untuk pada bridesmaid atau pengantin atau untuk gift. sebarang pertanyaan boleh email ke sararisa_82@yahoo.com.my atau sms atau what app 0129504644...boleh jugak jenguk ke fan page sararisa craft


20 December 2013

felt fridge magnet


lama menyepi... timbul dengan produk baru... felt fridge magnet... sesuai untuk door gift kawin ke,b'day ke...sesapa yg suka kumpul fridge magnet tu boleh la try yg handmade plak kan..insyaAllah lain dari lain tak de jual kat kedai2... wat gift ke :) sila la pm sara di fb sararisa ghazali kalau berminat ye atau boleh je we chat or what's app 0129504644 

19 September 2013

keychain


anak dara sara request keychain untuk dijual pada kawan2nya.. alhamdulilah utk permulaan sara bagi 10pc semua licin so hari ni buat lagi 10pc... harap2 licin la jugak hehehe... seronok dia balik sekolah duk kira2 duit...sara masukkan dlam tabung asing..

03 September 2013

insyaAllah dalam masa terdekat ni sara akan upload beberapa pc shawl ilham sara sendiri... kualiti kain insyaAllah selesa,tak panas lembut dan beralun...antara ciri2 shawl yg u all suka kan..yg penting tak jarang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: