sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

01 January 2015

Bye bye 2014

Selamat tinggal 2014...banyak kenangan yg berlaku tahun ni....sara berharap tahun 2015 menjadi tahun yg lebih baik.
Antara kenangan yg tak dapat dilupakan tahun 2014 ialah....
Bersalinkan ammar dan berpantang sendiri. Ammar dan aiman masuk wad... Adam kena chicken pox... Balik kampung musim banjir,tak pasal2 terlibat sama...habis kereta masuk air.
Huhuhu tapi tak pe lah janji semua masih selamat dan tak de kerosakan teruk.. Alhamdulillah rumah mama sara selamat.cuma rumah ayah mertua di wakaf che yeh yg naik air paras paha dalam rumah.kat luar paras pinggang jugak...huhuhu

Harapannya tahun depan lebih baik...lebih produktif... Adam pun dah masuk darjah 1.aktiviti sara makin bertambah.kerap keluar masuk ambik n hantar anak sekolah... Juga berharap sangat2 dengan kesihatan yg baik sepanjang tahun.insyaAllah amin...

25 November 2014

Hijab pin 7.5cm

Sapa nak try hijab pin saiz panjang ni boke email sararisa_82@yahoo.com.my atau wasap 0129504644

22 November 2014

Hijab pin by sararisa

Assalam... Agak lama menyepi...kali ini muncul dgn handmade hijab pin... Bg yg ada ig boleh jenguk ke ig sara ye @saraghazali, sara juga menerima tempahan custome made untuk pada bridesmaid atau pengantin atau untuk gift. sebarang pertanyaan boleh email ke sararisa_82@yahoo.com.my atau sms atau what app 0129504644...boleh jugak jenguk ke fan page sararisa craft


20 December 2013

felt fridge magnet


lama menyepi... timbul dengan produk baru... felt fridge magnet... sesuai untuk door gift kawin ke,b'day ke...sesapa yg suka kumpul fridge magnet tu boleh la try yg handmade plak kan..insyaAllah lain dari lain tak de jual kat kedai2... wat gift ke :) sila la pm sara di fb sararisa ghazali kalau berminat ye atau boleh je we chat or what's app 0129504644 

19 September 2013

keychain


anak dara sara request keychain untuk dijual pada kawan2nya.. alhamdulilah utk permulaan sara bagi 10pc semua licin so hari ni buat lagi 10pc... harap2 licin la jugak hehehe... seronok dia balik sekolah duk kira2 duit...sara masukkan dlam tabung asing..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: