sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

23 October 2015

Alas kaki

Lama menyepi.kali ni timbul sb. Nk kongsi projek terbaru.sara ada banyak tshirt2 lama yg dah tak pakai.nk bagi orang segan plak sbb dah lusuh kan...nk buang pun dayang jugak kikiki...akhirnya jumpa idea ni kat pin terest. Maka jadi la gini hasilnya. 

Yg ni cubaan kedua bentuk oval pulak.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: