sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

15 November 2009

SARARISA GIVEAWAY 2009



(entry ini adalah sticky mod)


first time nak wat ni...sara wat giveaway ni sempena blog baru ni....dulu sume main sumbat je kat personal blog sekarang sara asingkan...utk blog ni utk sara paparkan koleksi tempahan craft dr kawan2....
ok so kita tengok apa perlu dilakukan utk joint contest ni ye...


SARARISA CRAFT GIVEAWAY CONTEST 2009!!!!

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy banner diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft
~ tinggalkan link anda dan "kenapa anda harus memenangi hadiah yg ditawarkan" di bahagian komen entri ini sahaja
~ tarikh tutup contest ini ialah 15 november 2009 pada pukul 8mlm

antara hadiah yg di tawarkan:

pemenang pertama : 2keping frame bersaiz 4R + fridge magnet
pemenang kedua : 1 keping frame bersaiz 4R + fridge maget
pemenang ketiga: 1 keping magnet frame bersaiz 4R


kesemua kos penghantaran di tanggung oleh sararisa craft

15 comments:

zai kulim said...

akak zai nak jom tungguuuu.....

syakila said...

Yaehhhh Kila org pertama yg join giveway sara nie...
jwb solana nie..
"kenapa anda harus memenangi hadiah yg ditawarkan"

kila mmg suka bergambar jadi mg kena ler dgn hadiahnyer gambar yg ader leh cuci dan letak dlm frame yg bakal dpt tu..kuii.kui.kuii kalau menang ler..

ok jom semak link nie..

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2009/11/sararisa-craft-giveaway-contest-2009.html

ogy said...

hai...sara

ogy dah promote giveway nie kat blog ogy
tp tak leh paste kat cini ler link tu..
jadi ogy paste kat shoutMix ok..

ogy harus menangi hadiah yg ditawarkan sbbnyer,,ogy sekrg mmg tgh aktif buat koleksi fridge magnet..mmg giler weii...bestnyer kalau dpt dari sara plak..leh tambah koleksi ogy nanti..minta2 dpt ler..

ogy said...

http://ogy2112.blogspot.com/2009/11/sararisa-craft-giveaway-contest-2009.html

ha boleh pun..

juniza said...

salam sara...
sihat xharinie??
Ju pun nak turut serta meriahkan giveway sara..

"kenapa anda harus memenangi hadiah yg ditawarkan"

emmmm bukan per Ju mmg suka brg free..kuii..kuii tu lawak jer..tp mmg teruja sgt2 sbb hadiah yg ditawarkan mmg menarik hati Ju..kedua2 hadiah tu mmg Ju suka..sbb masih byk foto yg ju ingin framekan..jadi kalau menang leh ler framekan..satu lagi hadiah fridge magnet tu..Ju pun tgh buat koleksi gak..kalau dpt dgn segera pergi pelekat kat fridge Ju..

http://blogjuniza.blogspot.com/2009/11/sararisa-craft-giveaway-contest-2009.html

inasepi said...

hai..sara...
ina pun mau join...
ina harus menang hadiah yg sara tawarkan sbb dah join giveway selalu nak hadiah ler..kann..kann lagipun hadiah sara menarik hati ina ler..sbb ader frame dan fridge magnet tu..ader 3plak hadiah..emm harap2 leh menang salah satu...


http://inasepi.blogspot.com/2009/11/sararisa-craft-giveaway-contest-2009.html

sararisa said...

salam semua...terima kasih kerana mengjoint kan diri anda... sara akan update nama anda kat sidebar...utk nama yg tak de tu maknanya ada yg tak cukup syarat lagi la tuh ye...

@YanzMnor said...

Salam perkenalan ....dah siap dah...nak join jgak

http://ymn82.blogspot.com/2009/11/sararisa-craft-giveaway-contest-2009.html

ermm...kenapa saya harus menang this giveaway...ntah le bila tgk blog ni rasa cantik sangat produk2 yg ada...rasa menarik...nak kenal dan nak mencuba...org kata klu tak kenal maka tak cinta...so bila dah kenal mesti jatuh hati kan...lagipun handmade produk mmg cantik sbb ia dihasilkan dari kekreatifan seseorang insan tu...

TQ

sweetcraftstore said...

salam sara
rs dh wt sume kot
dh wt entry,dh ltk dlm bloglist,dh jd follower n lastly letak komen..

nk menang giveaway ni sbb berkenan sgt dgn frame yg ade butterfly tu..sbb mmg suke kumpul bende2 yg ade butterfly nih..he2..harap2 menang le.

ni link nye

sweetcraft store said...

knp x kuar link nih
http://sweetcraftstore.blogspot.com/

T.H said...

link gambar in post
http://alsomommy.blogspot.com/2009/11/sararisa-giveaway.html

saya nak menang sbb cantik frame yg ada bunga merah suka merah! :)

nor rosmaria zainol said...

Salam...sayapun nak join jugak contest cik sara ni..manalah tahu ada can nak menanag..hehehe

jawapan soalan yang dikemukakan ialah kenapa saya harus memenangi hadiah yg ditawarkan...kerana saya suka seni dan sesuatu yang hasilnya dari kraf...dan itu menunjukkan kekreatifan sesorang dalam meluahkan apa yang tersurat dan tersimpan dari dalam dirinya..lagipun cute la..unik dan lain dari yang lain.
oklah tu saja ye..link blog saya

http://wanjah.blogspot.com/2009/11/sararisa-craft-giveaway-contest-2009.html...thanks..salam

zai kulim said...

salam ok sekrg akak zai nak join plak..

kenapa akak zai harus menang this giveaway...eemmm join giveway pasti ler nak menang kan...kahh..kahh apapun sbb utamanyer ialah nak tambah kenalan kat blog nie..dulu akak zai aktif fotopages..sekrg layan blog plak...

dan satu g akak mmg gemar tangkap gambar jadi foto pun berlambak2 ler dah sara nak kasi hadiah frame..ok ler tu akak leh ler letak gambar dlm frame sara yg lain dari yg lain kretif tul kerjatangan ko..tabik akak kat ko..
emm siap ader fridge magnet lagi tu..emm tgh buat koleksi sekrg nie..harap2 dpt ler..

nie link akak zai


http://zaikulim.blogspot.com/2009/11/sararisa-giveaway-200915-nov.html

nEa FleriDa said...

salam.. nk join yer..

ni link..:)
http://neaflerida.blogspot.com/2009/11/sararisa-craft-giveaway-contest-2009.html

kenapa anda harus memenangi hadiah yg ditawarkan?

kerana atas meja study sy..dh ada 1 frame gmbr dihadiahkn oleh someone special in my life.. so, kalau sy dpt hdiah frame yg cute tu.. bmkna frame sy yg ad ats meja study tu xsendirian dh... frame tu akn ada psngn yg cute:).. lbh smgt lh nk sudy pasnih..:)

sy nk fridge magnet pula.. untk dletakkn di fridge my mama.. my mama sgt ske akn hiasan.. klu sy mnang dn ltakkn fridge magnet tu msti dye ske:) love to makes my mom happy..:D

tengs ea krna bg peluang untuk menang:D

Iefadesign said...

salam sara...

tq 4 giveaway ni
harap dpat tkar link gak yaa

http://iefadesign.blogspot.com/2009/11/sararisa-giveaway-2009.html

nak giveaway ni sbab cute sgat,tgok pun xserabut..cool laaa
u mmg de bkat..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: