sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

04 February 2010

foto frame 4 beradik




header ~ my precious
kali ni tempahan dr kak jue lagi... (my regular customer dan customer paling tak cerewet...ekekeke)sebab selalunya dia akan cakap nak frame or kad bg tau warna untuk apa..then design sara pandai2 sendiri...amat suke sara mendengarnya...ekekeke,kali ni beliau nak frame untk letak kat bilik anak2 dia... so sara wat mcm ni.. (bawah sekali sara letak kaler pink sbb hope bb yg bakal keluar ni gegel...since kak jue dah ada 3 hero...)tp kalau hero gak tak salah pakai pink...ekekeke...
atas tu walaupun kak jue tak mintak tp sara buat jugak sbb kalau tak de header tu mcm simple sesangat....harap2 beliau suka lah ye...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: