sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

08 May 2010

lagi tisu case



ni sara sempat buat tisu case untuk pilihan warna...
hiasan belakang boleh request...
mcm yg pink gambar keropi tu....tu permintaan customer...

harga rm4 utk plain ya!

4 comments:

AYU IDRIS said...

Salam Sara..kalau yg mcm pink tu,berapa RM?

sararisa said...

harga cuma rm5 sahaja... utk penghantara boleh pakai pos express rm3.50..kalau berminat boleh email or sms sara ye..thanks!

soclose2213 said...

salam perkenalan sara..
comelnya..kalau ana wat contest pas2 hadiah dari homemade sara ni bleh kan..nnti kalau ada pape ana gtau..cuma nak inform aje dulu ;)

sararisa said...

ye boleh sangat2...nanti kalau nak wat contact la sara ye... email ke ym ke...sms pun boleh... nanti kita bincang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: