sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

19 September 2010

selamat hari raya aidilfitri 2010

salam semua...
selamat hari raya aidilfitri... maaf lah...tak sempat nak update blog ni...lama betul rasanya....huhuhu
sebelum tu sararisa-craft mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua follower,pelanggan,silent reader blog ini....maaf zahir batin ya... dan terima kasih kerana sentiasa menyokong sararisa-craft...

ni ada lagi gambar patutnya update sebelum raya hari tu...





kad raya utk cikgu arissa, keluarga mertua dan jugak parents sara kat kampung...




yg ini pula ialah kad raya yg sara buat sbb sara join kad raya swap di forum yg sara selalu ikuti... alhamdulillah semuanya dah selamat sampai... seronok kan tukar2 kad raya ni...
kad yg sara buat ni semuanya menggunakan teknik quill...


yg ni pulak kad yg sara terima dr kawan2 forum... insyaAllah tahun depan kita wat lagi ye... bukan apa kad raya ni nostalgia la skit kan...boleh simpan..kalau sms or email..dah penuh inbox tu kena la delete je...huhuhu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: