sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

11 October 2010

product baru 10.10.10

alhamdulillah,setelah lama menyepi akhirnya adalah juga brg baru di sararisa-craft ni...sejak mak mertua pinjamkan mesin jahit beliau...boleh la sara belaja2 menjahit pakai mesin plak... satu pembaharuan la buat sara sbb sara tak pernah handle mesin ni...hehehe.. so ini la produk pertama mengunakkan mesin jahit..tissue case.... menggunakan kain cotton...
ish nampaknya kena la beli mesin jahit sendiri..ehehe seronok rupanya boleh handle mesin ni...
insyaAllah dlm waktu terdekat ni sararisa-craft akan anjurkan giveaway sempena  1st anniversary blog ini..jadi tunggu ye kawan2....tengah fikir nak bagi hadiah apa la ye...
sementara itu jgn lupa join giveaway blog sara-darling yg ni pun sempena anniversary juga tp yg kedua...ehehehe... seronoknya..!

jgn lupa klik-klik nuff sara ye..leh wat beli mesin jahit nanti...MySpace pleaseee.......

2 comments:

Mama Nuriel said...

okay...good try...:)...dah ada nanti ketagih...hehehehe

sararisa said...

hehe tu la...thanks for the support! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: