sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

22 November 2010

LITTLE SHOES!



gedik nak try wat baby boot ni...comel tak?? hehehe... sara wat plain je dulu sbb tak sabar nak tengk finish produk cemana... kalau kat depan tu tambah sulaman cantik gak kan? boleh wat bagi hadiah kat baby nih..hhehee..sapa berminat boleh email,ym sara ye...

3 comments:

Mila@Rimbun said...

wahhh comelnyer... ada lining tak kat dlmnya yer? agak2 bila guna felt tak panas ke kaki baby.. just wonder jer...

NorIzan said...

kiuttt sesgt..bape sepsg ni sara..?

sararisa said...

sori lambat reply...

mila ~ ni baru testing kat dalam tak de lining...insyaAllah akan diperbaiki lagi,
tak panas sangat...mcm booties baby yg jual kat kedai tu pun jenis tebal kan..tak yah pakai stokin dah

izan ~ rm15 sepasang tidak termasuk hiasan tambahan mcm sulam ke crochet ke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: