sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

24 December 2010

craft room

hello crafter!
lamanya sara tak update blog ni... sekarang ni sara sedang menyiapkan bulk oder dari bff sara yg akan melangsungkan perkahwinan beliau march tahun depan... walaupun lambat lagi tp bride to be itu nak suruh sara siapkan awal2..tak nak pening2 kepala katanya...hehehe tak pe lah lagi pun sara tak bz sangat so sara terus proceed saja tempahan beliau...

tengah2 google tiba2 terjumpa gambar ni...cantik kan?? aduii nak berangan2 la dapat bilik mcm ni..baru lah aman nak buat kerja...material pun tersusun je... senang nak cari... kawan2 kalau ada bilik khas utk wat kerja share la ngan sara..sara suka tengok...hehehe
wat masa ni sara tak de bilik,just ada 2 meja utk buat kerja n letak barang.... insyaAllah ada rezeki nanti nak jugak sara ambik bilik khas utk wat kerja...ermm...

Craft Room Pictures, Images and Photos
kalau dpt bilik cam ni mesti lagi rajin...heheheh...

2 comments:

Myranur said...

mmg cantik bilik nie...mmm..ntah bila la leh dapat kan..

sakila's craft said...

huuuu...kalo dpt bilik cam nih, bkn takat rajin, sehelai benang pun tak blh jatuh kat lantai....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: