sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

08 January 2011

wedding favor




hi peeps!...
salam semua.... sara tak sabar nak share bulk oder yg baru siap ini (sebenarnya nak update blog yg dah berabuk ini..huhuh)  oder ni dari bff sara yg akan melangsungkan perkahwinan beliau...so dia nak buat favor utk tetamu la kiranya... puas la sara fikir apa yg sesuai dan simple seperti permintaan bride to be ini... so inilah hasilnya... 100pc keychain love dan jugak 100pc mini cupcake...
idea nak buat cup cake ini datang bila sara pergi kedai menjual bahan2 buat kek... sara jumpa cup yg sangat comel... bukan dr kertas tau..tp dr aluminium foil...

ni blum packing lagi... (sbb tak sabar sangat2 nak upload punya pasal :P ) , setiap favor ini akan di pack dlm plastik kecik2 n ditampal stiker nama pengantin....

so pada bride to be yg nak custome made favor gift utk hari besar anda silah la hubungi sara ye....insyaAllah kita bincang sampai anda puas hati.. MySpace

1 comment:

Mrs.Imran said...

bestnya...cantik2 belaka...berkenan kat cupcake tuh...tomei sgt

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: