sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

09 June 2011

cuti-cuti

lama betul tak update blog ini... minggu lepas balik kampung di kota bharu... hari rabu lepas (8/6) baru lah sampai melaka balik,tapi demam la pulak.. tu yg tak berupdate blog tu..huhuhu penat kekdahnya!
just nak update,masa balik kelantan hari tu sempat la sara ke kedai sus
banyak betul stok dia...rambang mata dibuatnya... so sara just beli apa yg perlu + felt je... sikit2 pun rm100 lbih jugak...hehehe. sapa2 yg duk berdekatan tu boleh la ke sana, sus anak beranak amatlah peramah.. tak kekok langsung walaupun pertama kali jumpa.
n tak lupa terima kasih pada sus utk free gift yg sus bagi tu ye.. insyaAllah kalau balik kelantan akak singgah lagi... :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: