sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

31 January 2012

b'day card


















oder jauh datangnya dari sabah kali ni utk kekasih hatinya (kot?) hehehehe... pop up card. kali ni pop up lain skit dr pop up yg biasa sara wat... kali ni pop up ni boleh tegak kat tengah2... nak tengok dari depan ke,belakang ke...sama je..kalau dulu pop up yg sara wat selalunya melekat pada dinding kad sebelah lagi satu...since customer ni tersangatlah senangnya nak deal, beliau cuma pilih warna kad n bg tau tema saja..lain2 tu sara yg wat... (harap2 sentiasa dapat customer yg tak cerewet cam ni kan...amin!!)

lupa la nak bagi tau,kad ni dari koleksi matelic card .

terima kasih ya dik... !!







No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: