sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

27 August 2012

felt frame versi baru

 salam... sebelum terlambat dan terlupa sararisa nak ucapkan selamat hari raya kepada semua pembaca,pelanggan dan sesapa lah yg terjenguk ke blog ini...
hari ni terlebih rajin pulak... walaupun banyak lagi baju menimbun2 nak kena laundry tp terajin plak nak buat menda ni...so ini lah hasilnya..frame ni lain sikit dari yg dulu punya... kali ni sara tak letak stand kat belakang mcm frame2 yg biasa tp sara buatkan tapak supaya dia boleh berdiri tegak n nampak ada kesan 3D disitu hehehe...yg display ni ialah saiz 4R..so sesapa nak tempah dengan harga pengenalan sila lah email or pm sara di fb ye....thanks!!

2 comments:

fatten said...

selamat hari raye.. canteeknye frame tu...

sara82 said...

hehe thanks... selamat hari raya jugak! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: