sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

15 May 2013

tie n dye






 Salam, sehari dua ni duk menyiapkan tempahan, tp terganggu dengan Aiman yg demam n en.suami outstation... penatnya,tak cukup tido melayan kerenah aiman yg payah nak tido...dak dukung2 tp kalau badan berat mana la mami larat nak dukung lama2 dussh!! bila dah penat mula la takde mood nak buat kerja hahaha (alasan!!) semalam malas nak sentuh pun tempahan tu duk buat hal lain... make over baju sara ni ha... sayang baju ni sbb masih boleh pakai tp warna putihnya dah tak cantik (akibat basuh campur dengan baju berwarna),so dapat idea jadilah mcm ni...

V
V
V
V
V
V
V
V





                                                        sebelum...



 selepas... ahaha tie n dye with dylon!!
 warna biru sara dah lupa apa nama dia yg hijau pakai emerald green


                                             ombre technique utk si kecik!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: