sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

24 June 2013

key chain with hand stitch embroidery

keychain saiz XL lagi... yg ni menggunakan material glossy pu (nampak cam candy tak ? hehe)
dlm pic ni tak de embroidery tp next nanti sara try buat atas pu ni...agak payah skit tp boleh cuba :)

yg ni mcm biasa guna felt ada embroidery yg simple... so sesapa nak wat kenduri ke bulan syawal nanti nak cari door gift boleh la email sara or sms or we chat or what app 0129405644

lupa nak bg tahu...ada dua jenis ye, nak yg jenis gemuk (ada fiber) or slim (tak de fiber)... kadang2 customer suka yg simple tak de fiber senang nak simpan dlm poket katanya hehehe... pape pun semua boleh dirunding :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: