sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

19 June 2010

CROSS STITCH ~ AFTERNOON BREEZE



design name: afternoon breeze
benang: DMC
saiz: DMC aida 14ct
15.0 " x 11.4"
38.1cm X 29.0cm
warna:43 warna
tempoh siap: 4 bulan++

baru la senang hati... mendanya dah lama siap tp asik bertangguh nak gi frame... lagi pun tuan punya ni pun rileks je...hehehe so sara pun rilekss je la... sudahnya sampai skang tak gi frame..sejak tak de kereta ni susahnya nak bergerak kesana kemari... hubby plak bz manjang nak ajak dia...huhuhu..nak pergi sendiri kereta member tu plak manual...huhuhu tak berani den!
hari ni kak ain yg tempah tu datang melaka,so boleh la by hand je... at least dapat juga jumpa dia..dekat 3 tahun kot (ke lebih??) duk sembang kat chat ss tu .... berforum berblog tp tuan badan tak pernah jumpa...hehehehe!!
harap2 ada rezeki nak jumpa kejap lagi...ni tengah siap2,kak ain pun masih dlm perjalanan...janji nak jumpa (tengah2 duk taip ni msg kak ain "akak dah sampai...) alamak..alamak... mandi pun belum lagi nih...kak ain...tunggu tau!!!

6 comments:

kakyong said...

sweet... brp lama amik masa nak siap tu?

sararisa said...

lebih kurang 4 bulan... kalau nak tempah boleh la...sempat siap sebelum raya...hehehe boleh pilih design sendiri..nak sara carikan pun boleh...

kakyong said...

SARA,
kakyong pun jahit cross-stitch juga.. ;)
tp utk sendiri2 jer...

sararisa said...

oh ye ke...ehehe...malunya...mesti kak yong lagi terer nih...hehehe...

Yati said...

Sara,
congratulations, dah siap!
Cepatnya, macam keretapi ekspress! :D

sararisa said...

thanks kak... cam ketapi ke?? rasa cam siput je...hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: