sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

30 March 2012

al kisah saya dan cross stitch

salam, agak lama menyepi,membisu,menghilangkan diri...hehehe bukan bermakna sara dah tutup kedai ye... awal tahun ari tu sibuk duk packing brg utk pindah umah,sibuk ngan adik kawen n bagai2 lagi lah. bila dah pindah kemudahan internet pulak jadi alasan...hehehe since strymix tak leh masuk lagi terpaksa lah sara pakai broadband je,3gb kejap je habis gara2 download kdrama....huhuhu sekarang tak le nak upload gambar... sekarang ni sara tengah siapkan cross stitch... nanti lah kalau dah boleh gambar nanti sara letak ye...



sekarang tengah cari gambar yg sweet utk letak kat umah sendiri,percaya tak kat umah sara tak de lagi cross stitch hasil tangan sara sendiri.... agaknya sbb sara ni cerewet sangat kot,tu yg susah nak jatuh cinta lagi tu.... huhuhu kalau kawan2 ada chart2 yg menarik,untuk dijual sila lah email or tinggalkan link kat ruangan komen ye..... sara nak cari yg gambar pemandangan atau garden atau home sweet home...


tengah cari2 ni terjumpa pulak dengan web n n terus jatuh cinta!! Paula Vaughan


she is xs designer....huhuhu..cantik2nya design dia... mana nak cari ek?? chart ni? kalau ada jual kt mesia ni best gak... sara tak reti la nak bayar oversea punya huhuhuhu...





thanks in advance!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: