sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

06 May 2012

setelah lama menghilangkan diri....

Photobucket

setelah lama tak update blog ni, kiranya lama jugaklah sara tak ambik tempahan huhuhu... nak2 pula sekarang ni tengah mabuk2 adoii lah... tp dlm mabuk2 ni sempat lah jugak bercross stitch... ni yg paling baru, sikit lagi nak siap... tetiba pulak benangnya tak cukup...huhuhu nak kena back stitch lagi la malas...hehehehe.. ada satu lagi project yg sara baru start...nak kata baru tak baru la jugak ada la dalam 3-4 minggu... tp cinonet je yg siapnya... nak tunjuk pun segan hahahaha... mana tak nya baru nak pegang jarum mata dah berpinar2... baru nak tengok chart tekak pulak loya2..hahahhaa... agaknya lagi 4-5 tahun baru siap lah kot kalau gini gayanya.... huwaaa!!!

3 comments:

Angah said...

oo rupanya ada kisah disebalik penyepian itu hehe...tahniah2

NorIzan said...

oo sara mabuk2 ke.. dah bpe bulan ni.. ghehehe... sonoknye kan.. tahniah2

sara82 said...

angah~ terima kasih
izan~ baru masuk 9 minggu huhuhu... lama lagi nak abis musim mabuk2 nih...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: