sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

09 August 2012

kad raya tea bag folding collection

PhotobucketPhotobucket
ready nak pos dah...



Photobucket
cop mohor...hehehehe..


salam semua,sedar tak sedar dah lebih setengah Ramadhan dah kita ye,mood raya un dah datang,sepanjang bulan puasa ni production tak berapa menggalakkan memandangkan sara pun asik on n off je huhuhu...tapi walaupun tak berapa sihat n cergas tetap gagah kan jugak upload gambo ni semata2 nak tunjuk koleksi terbaru handmade kad ni... kalini sara gunakan teknik tea bag folding..sangat senang tp agak banyak kerja tu je la kan.. semua kad ni untuk kad raya exchange yg sara join dlm satu forum... kalau tak silap ni kali ke 3 kad raya exchange ni..seronoknya dapat banyak kad raya... heeee

gambar close up utk kad2 ni akan menyusul  next entry

1 comment:

Angah Mimi said...

as salam.
Nak mintak maaf sebab pinjam satu gambar kad raya tak mintak izin tapi saya dah link kan blog ni kat gambar tu. TQ & sori again.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: