sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

26 November 2012

masih lagi...

 so sekarang ni masih lagi duk menyiapkan xstitch ni...sesambil tunggu due... tempahan mmg dah lama tutup,since sara tak berapa sihat ari tu,asik2 sakit pinggang n belakang...tu pun ada jugak yg tanya2 utk tempahan felt..sorry sangat2 mmg tak larat nak buat,kalau handmade card setakat sekeping dua tu boleh la digagahkan jugak... insyaAllah bila semuanya kembali ok sara akan terima tempahan balik ye... harap2 semua ok walaupun dah ada baby...huhuu rindu nak bercraft!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: