sararisa-craft on the go!

sararisa-craft on the go!

20 February 2013

warm up!





Assalamualaikum... aduhai lama sungguh tak update blog ni... alhamdulillah semuanya dah kembali normal ( betul ke??)... hahahaha... kelam kabut masih ada,masih lagi tercari2 ruang masa untuk bercraft mcm dulu..rindu sangat2...dah berhabuk kotak tools...felt dlm plastik tu mcm melambai2...tp apakan daya teman tak mampu!! huhuhu... so sekarang baby dah masuk 2 bulan ++,dah boleh adjust masa sendiri lepas hantar dan ambil arissa n adam sekolah... adalah sikit masa untuk diri sendiri (tu pun kalau tak letih..),asalkan si baby tak berjaga malam..siang nya sara boleh la buat apa yg patut... so hari ni dapat lah idea untuk soother fastener....kalau ada baby yg hisap puting mesti u all tahu mcm mana gayanya kan...kadang2 cari puting tak jumpa,kadang2 baby sembur puting n jatuh dah jadi satu hal pulak nak kena gi basuh....so ni yg simple saya buatkan utk my baby... cukuplah utk warm up! hehehe
stok ribbon n felt ada banyak lagi..rasa mcm nak wat banyak2... :)







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

visit from: